Przedszkole Publiczne nr 11 im. Kolorów Tęczy
Data wytworzenia: | 2023-10-29 16:42:14 |
---|---|
Redaktor: | Kotuła Barbara |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
Prosimy o dokonywanie wpłat za pobyt i żywienie dziecka w Przedszkolu na numer konta ING Bank Śląski Oddział Czeladź:
28 1050 1269 1000 0022 7178 4403
30.10 - 03.11.2023r.
PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE; Chleb z masłem, chleb wieloziarnisty, pasztet drobiowy, pomidor, szczypiorek ,herbata z cytryną.(1,7)
OBIAD;Zupa kapuśniak z ziemniakami, kiełbasa, indyk pietruszką zieloną(1,7,9)
Ryż z jabłkiem, kompot owocowy(1)
PODWIECZOREK: Chleb orkiszowy z masłem, ser żółty, sałata, ogórek zielony, herbata owocowa.
Alergeny:1,,7,9
WTOREK
ŚNIADANIE: Chleb z masłem, chleb wieloziarnisty z masłem, jajko, rzodkiewka, pomidor, herbata z cytryną.(1,3,7,10)
OBIAD; Zupa krem z marchewki z grzankami, śmietana, kurczak jarzyna pietruszką zieloną.
Ziemniaki,bitki wieprzowe, ogórek konserwowy, kompot owocowy
PODWIECZOREK; Kawa zbożowa, biszkopty. (1,3,7)
CZWARTEK
ŚNIADANIE: Chleb wieloziarnisty, chleb z masłem, kiełbasa szynkowa, pomidor, szczypiorkiem, herbata z cytryną.(1,4)
OBIAD; Zupa koperkowa z ziemniakami,indyk jarzyna, pietruszka zielona
Makaron ze szpinakiem, mięso drobiowe,, chleb, sok owocowy
PODWIECZOREK: Chałka z masłem, woda z miodem.
Alergeny:1,3,7,9
PIĄTEK
ŚNIADANIE: Chleb z masłem, chleb z pasta rybna, koperek, pomidor, herbata z cytryną
OBIAD; Zupa ryżowa, kurczak jarzyną, pietruszką zieloną
Naleśniki, dżem niskosłodzony kompot owocowy(1,6)
PODWIECZOREK: Mus owocowy, herbatniki.
Alergeny:1,7,9,10
SMACZNEGO !
J. Madej Woda między posiłkami!!
M. Janik
Dyr. Agata Michałek - Nowakowska
(Jadłospis może ulec zmianie)
W jadłospisie dopuszcza się niewielkie sporadyczne zmiany związane ze zmianami organizacji pracy przedszkola oraz dostawami produktów spożywczych
SMACZNEGO !
J. Madej
M. Janik
Dyr. Agata Michałek - Nowakowska
(Jadłospis może ulec zmianie)
W jadłospisie dopuszcza się niewielkie sporadyczne zmiany związane ze zmianami organizacji pracy przedszkola oraz dostawami produktów spożywczych
Jadłospis sporządzono na podstawie zał. nr 2 Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.